Storkök

Installation av storköksmaskiner

Vi utför installation, service och reparationer av maskiner i storkök på exempelvis förskolor, skolor och restauranger. Vi hjälper dig inom kommun, region, restaurang och företag med installation av allt från ugnar, spisar, stekbord, fritöser och grytor till kaffemaskiner, diskmaskiner, kylskåp, frysar och kylbänkar. Vår service riktar sig till ett brett urval av varumärken och vår erfarna personal backas upp med de certifikat som området kräver.

Service och förebyggande underhåll

Förebyggande underhåll kan vara till stor ekonomisk fördel för att slippa haveri och stillastående maskiner. Ett konstant serviceintervall minskar risken för reparationer som i längden kan bli kostsamma att åtgärda. Skulle olyckan vara framme är våra tekniker är snabbt på plats med rätt verktyg och kunskap för att lösa problemet. Vårt mål är att du som kund upplever snabb service med hög kvalitet. 

Urval av våra leverantörer

Garantiservicepartners

TSTgruppen är  stolta garantiservicepartners åt Rational, Wexiödisk och Granuldisk. Tack vare våra goda samarbeten kan du som kund vara trygg i att dina maskiner levererar hög prestanda.

KONTAKT

Har du frågor eller vill anlita oss?

Kontaktperson Gävleborg

Håkan Sandin

070-301 66 04
hakan.sandin@tstgruppen.se

Skicka meddelande

Kontaktperson Dalarna

Håkan Monfors

073-320 11 02
hakan.monfors@tstgruppen.se

Skicka meddelande