Industri och automation

Helhetslösningar för driftsäkra och energieffektiva industrier

För vissa industrier är elen en råvara i tillverkningen och med stabila och väl fungerande fiber- och datanätverk kan kommunikation, datainsamling från sensorer säkerställa produktionsstyrning i realtid.

TSTgruppen är en del av ett komplext kretslopp där vi utför installation, projektering, byggnation, projektledning, service och underhåll på distributions- och industrinät. Stora delar av vårt åtagande innefattar belysning, process-el, högspänning, felsökning, reparationer och fortlöpande tillsyn. Även industriell IT och larmanläggningar ingår i våra dagliga arbeten. Målet är kompletta lösningar som tar hänsyn till energieffektivitet och miljö.

Vi utför installation och flytt av maskiner som valsverk och produktionslinjer. Våra tekniker har SSG Entre som är en interaktiv säkerhetsutbildning för industrins entreprenörer.

TSTgruppen har även en avdelning som erbjuder tjänster inom automationsteknik som till exempel avancerad felsökning och programmering av olika styrsystem.

El och kraft

Från ställverk till belysning i de flesta miljöer – vi utför installation och service på de flesta förekommande elanläggningar. Vi har stor erfarenhet av att jobba med inriktning mot industriell kraftförsörjning och våra tekniker är snabbt på plats med fullt utrustade servicebussar när du behöver dem.

Industriservice

Vi utför ombyggnationer och service på processmaskiner inom olika industrisektorer. Både små och stora industriföretag finns bland våra kunder där de största är Sandvik AB.

Högspänning

TSTgruppen har egna lokaler på Sandviks industriområde och våra medarbetare är auktoriserade för högspänningsanläggningar. Våra högspänningstekniker jobbar främst med underhåll och ombyggnationer i nätstationer där kunderna till största del är energibolag och industrier.

Gaslarm

För att trygga säkerheten utför våra tekniker allt från installation till underhåll och service av gaslarmanläggningar inom industrin.

Industriell IT

TSTgruppen jobbar med Nexans vars mål är att stödja OEM-tillverkare med skräddarsydda kabel- och anslutningslösningar för att fylla industriers kraft-, dataöverförings- och automatiseringsbehov.

Service och förebyggande underhåll

Förebyggande underhåll kan vara till stor ekonomisk fördel för att slippa haveri och stillastående maskiner. Ett konstant serviceintervall minskar risken för reparationer som i längden kan bli kostsamma att åtgärda. Skulle olyckan vara framme är våra tekniker är snabbt på plats med rätt verktyg och kunskap för att lösa problemet. Vårt mål är att du som kund upplever snabb service med hög kvalitet. 
KONTAKT

Har du frågor eller vill anlita oss?

Kontaktperson Gävleborg

Manfred Johansson

070-301 66 03
manfred.johansson@tstgruppen.se

Skicka meddelande

Kontaktperson Dalarna

Håkan Monfors

073-320 11 02
hakan.monfors@tstgruppen.se

Skicka meddelande