El & kraft

Installation, service och projekteringar av elanläggningar i mellansverige

Vi är en auktoriserad elinstallatör och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och elservice till  företag, kommuner och regioner. Vi är med hela vägen från installation och driftsättning av nätstationer som försörjer hela bostadsområden eller flera företag med el till installation av el inne i lägenheter och fastigheter.

Du som kund ska känna dig trygg i att vi levererar lösningar av hög kvalitet och är därför alltid i rörelse för att ligga i framkant när det kommer till utbildning och ny teknik. Vårt mål är att utveckling både inom teknik och kompetens ska göra oss till en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Elinstallation

Våra kunniga och erfarna elektriker utför elinstallationer av hög kvalitet där fokus ligger på miljö och säkerhet. Vi levererar helhetslösningar i allt från lägenheter till större kommersiella fastigheter och anläggningar. Vi vänder oss till såväl kommuner, regioner, bostadsrättsföreningar och butiker som till dig som privatperson. Självklart erbjuder vi även underhåll för att förebygga eventuella fel och även snabb service när behovet finns.

Elservice

Våra tekniker har gedigen erfarenhet av att utföra service på de flesta förekommande elanläggningar inom privat och offentlig sektor. Våra fullt utrustade servicebussar är aldrig längre än ett samtal bort och erbjuder snabb service närhelst du behöver det oavsett om du är butikspersonal, tillhör kommun, region, bostadsrättsförening eller annan verksamhet.

Kraft och distribution

Vi utför installation och service på hög- och lågspänningsställverk samt underhåll och ombyggnationer i nätstationer och vänder oss främst till energibolag och industrier. Våra produkter är utformade för att stå emot oförutsett väder, åldrande elnät, IT-angrepp och andra tänkbara utmaningar som finns inom distribution av el.

Elentreprenad

Vi är experter på lösningar inom högspänning, distributions- och industrinät, elanläggningar, belysning, process-el, larmanläggningar och industriell IT. När du beställer entreprenad hos oss kan du vara säker på att du får en lösning med hög kvalitet och som passar din byggprocess. Vi utför projektering, projektledning, installation, nybyggnation och dokumentation och du kan själv välja om du vill ha en helhetslösning eller välja ut delar från vår kunskapsbas. Fördelen med entreprenad är att du själv slipper tänka på planering och ansvar när det kommer till elarbeten och elinstallationer.

TSTgruppen är auktoriserade för hög- och lågspänning

KONTAKT

Har du frågor eller vill anlita oss?

Kontaktperson Gävleborg

Daniel Damm

076-809 66 48
daniel.damm@tstgruppen.se

Skicka meddelande

Kontaktperson Dalarna

Håkan Monfors

073-320 11 02
hakan.monfors@tstgruppen.se

Skicka meddelande