Larm och säkerhet

TSTgruppen - För din säkerhets skull

Larm och bevakning är förebyggande och anpassats till ert behov. Är olyckan framme skall det skydda liv och egendom.

TSTgruppen är en certifierad installatör av brandlarm, inbrottslarm och kamerabevakning. Vi arbetar med försäljning, installation och service. Vi är anläggarfirma för brandlarm SBF 1008, inbrottslarm SSF 1015 och kamerabevakning SSF 1061. Vi är CAP certifierade för Assa och har certifierade tekniker för larm i ARX.

Vi har samarbete med de ledande leverantörerna inom larmsystem. Kontakta oss för information om hur du kan höja din säkerhet, så berättar vi mer.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Inbrottslarm

Vi installerar inbrottslarm hos företag, kommuner och regioner och utför service och installation av larmsystem inom industrin.

Våra erfarna installatörer har stor kunskap kring de lagar och förordningar som krävs kring inbrottslarm och tack vare ett kvalitetssystem kan du som kund känna dig trygg i alla krav uppfylls. Vi innehar dessutom SBSC-certifiering.

Vi samarbetar med några av de största leverantörerna inom larmsystem, däribland SPC Vanderbilt, Assa Abloy och RCO Mega.

Brandlarm

TSTgruppen har en gedigen erfarenhet av installation av brandlarm hos företag, kommuner och regioner. Vi är certifierade enligt Svensk Brand- och säkerhetscertifiering, SBSC och följer ett system med rutiner för att du som kund ska känna dig trygg i att de lagar, krav och förordningar som finns uppfylls. 

Vi samarbetar med Schneider som är ledande leverantörer inom branschen. Vi utför även service och installation av brandlarm-anläggningar inom industriella system.

Kameraövervakning / CCTV

Vi utför projektering, installation och service av kameraövervakning hos företag, kommuner och regioner. Vi har stor erfarenhet inom området och samarbetar med bland annat Uniview och Bosch som är ledande företag inom kamerabevakning.

Tack vare ett kvalitetssystem med noga utarbetade rutiner säkerställer vi att de lagar, krav och förordningar som finns alltid uppfylls. Vi är också certifierade av SBSC.

Vi utför även service och installation av kamerabevakning inom industrin.
ARBETSSÄTT

Så här jobbar vi

Kontroll

Årligen kontrollerar SBSC vårt kvalitetssystem enligt normen SBF 1008, SSF 1015 & SSF 1061. Vilket även innefattar att våra installerade anläggningar uppfyller dessa krav och håller hög standard.

Rutin & skötsel

En brandlarmanläggning skall förutom att projekteras, installeras och driftsättas även underhållas. TSTgruppen erbjuder månad, kvartal- och årskontroller som serviceavtal.

Underhåll

Utförs av TSTgruppen och omfattar kontroll av anläggningens status samt funktioner enligt utfärdat anläggarintyg och dokumentation.


CERTIFIERING

Certifierad av SBSC

  • Behörig Ingenjör brandlarm
  • Anläggarfirma brandlarm
  • Behörig Ingenjör inbrottslarm
  • Anläggarfirma kamerabevakning
  • Anläggarfirma inbrottslarm larmklass 2
  • Läs mer på sbsc.se
  • Vi är certifierad användare av Schneider Electrics produkter.
KONTAKT

Har du frågor eller vill anlita oss?

Kontaktperson Gävleborg

Erik Sandin

073-809 17 63
erik.sandin@tstgruppen.se

Skicka meddelande

Kontaktperson Dalarna

Håkan Monfors

073-320 11 02
hakan.monfors@tstgruppen.se

Skicka meddelande