Karriär hos TST

Varför TSTgruppen?

Om du vill jobba på ett företag med lokal anknytning där utveckling och professionalitet präglar verksamheten borde du höra av dig till oss! Vi är ett mellanstort företag som är stora nog att erbjuda ett brett utbud av arbetsuppgifter samtidigt som vi är personliga med korta beslutsvägar. Vi är verksamma i Gästrikland, Dalarna och Norra Uppland med kontor i Sandviken, Gävle, Falun och Borlänge. Långsiktighet och utveckling har varit vår drivkraft genom åren och vår framgång har först och främst byggts upp av engagerade medarbetare.

Hållbarhet – en central värdegrund

Hållbarhet är en viktig fråga för oss, både när det gäller klimat och arbetsmiljö. Att skapa positiva förutsättningar för både nuvarande och kommande generation är en viktig pusselbit i vår rörelse framåt.

Din utveckling hos oss

Vi tror att ständigt lärande är nyckeln till framgång. Eftersom vår bransch hela tiden utvecklas tror vi att kontinuerlig utbildning är avgörande för både din och kundernas trygghet. Vi är breda och erbjuder varierade arbetsuppgifter inom el-, fiber och datainstallationer. Hos oss blir du en del av ett gäng trevliga och drivna kollegor på en trivsam arbetsplats.

Vi är nyfikna på dig, oavsett om du är nyutbildad eller har kommit en bit in i karriären.
Skicka din ansökan nu!

Lediga tjänster

Industrielektriker

Vi söker en industrielektriker till Sandvikens Industripark som är säkerhetsmedveten, ansvarsfull och vill vara med i utvecklingen av företaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Elektriker

På vår avdelning ”Elservice & Installation” utför vi många olika typer av elarbeten.
Vi söker nu utbildade elektriker till vår verksamhet i Gästrikland och Dalarna.

Larmtekniker

TSTgruppen AB söker Larm- & säkerhetstekniker i Gästrikland och Dalarna med erfarenhet från yrket inom service eller entreprenad.

MEDARBETARE

Möt några av oss

”Jag ser stora möjligheter att utvecklas”

Viktor Berglund har arbetat som serviceelektriker i Sandviken sedan 2009. Just nu arbetar han med storköksutrustning.

– Det är mycket att göra, men vi är ett bra gäng som hjälper varandra.
Enligt Viktor är TSTgruppen är arbetsplats där möjligheterna till utveckling är stora.
– Med rätt utbildning utvecklas man och TSTgruppen är en bra arbetsplats som erbjuder det, säger han.

”Stämningen på arbetsplatsen är otroligt bra”

Rebecca Hagström har jobbat som elektriker på TSTgruppen sedan oktober 2021. Hon hjälper kunderna med elservice och elkraft. Företaget jobbar kontinuerligt med jämställdhetsfrågor och man vill ständigt få in fler kvinnor. Att vara kvinna i en mansdominerad bransch är enligt Rebecca inga konstigheter på TSTgruppen.

– Jag har fått jättebra bemötande och skulle beskriva stämningen på arbetsplatsen som otroligt bra, jag trivs jättebra med mina kollegor. Jag tycker dessutom att man som anställd har en väldigt bra relation till cheferna vilket jag uppskattar.

Det är inte bara stämningen som tilltalar Rebecca, hon uppskattar även möjligheten att hålla med flera arbetsuppgifter.

–TSTgruppen erbjuder mig stora möjligheter och jag får chansen att hålla på med många olika saker, säger hon.

Bli vår nya kollega – sök jobb nu

Vi på TSTgruppen är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och ta företaget framåt. Är du en nyfiken person som längtar efter varierade arbetsuppgifter, trevliga kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling borde du höra av dig till oss!

INTRESSEANMÄLAN

Sök jobb hos TSTgruppen