Nätverk och IT tjänster

Kundanpassade funktionslösningar inom IT och kommunikation

Vi konstruerar och installerar flerfunktionsnät, fiber och koppar. Vi har nödvändiga mät- och felsökningsutrustning såsom OTDR, dB instrument. Vi är certifierade för flera olika kabelsystem.
Vi är CANT-auktoriserad och har serviceavtal med Telenor och Sappa Kabel-TV.
I samband med våra leveranser och genom våra kundrelationer erbjuder vi även närliggande IT-tjänster.
 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Data-/fibernät

Vi konstruerar och installerar flerfunktionsnät, fiber och koppar till företag, kommuner, regioner och industrier. Vi är certifierade för flera olika kabelsystem och har nödvändig mät- och felsökningsutrustning som OTDR, dB-instrument, spectrumanalysator och instrument för Oam, Opsk samt Cofdm.

Wifi/LAN-drift

Vi skräddarsyr IT-miljön på ditt företag och hjälper er bland annat med installation och service av wifi, nätverksteknik och antivirusprogram och har stor erfarenhet av miljöer där människor vistas dagligen.

Industriell IT

Den snabba tekniska utvecklingen kräver smart och säker nätverksinfrastruktur. Vi jobbar med Nexans som förser svenska installatörer, infrastrukturbyggare och industri med produkter med målet att stödja OEM-tillverkare med skräddarsydda kabel- och anslutningslösningar för att fylla deras kraft-, dataöverförings- och automatiseringsbehov.

Kabel-TV

Vi har serviceavtal med Telenor och Sappa Kabel-TV som innefattar all service och installation i huvudcentraler och stadsnät. Totalt ansvarar TSTgruppen för cirka 30 000 hushåll i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och delar av Norra Uppland.

För att du ska känna dig trygg i att våra arbeten utförs med hög standard är våra tekniker certifierade enligt CANT som har till uppdrag att verka för god kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet inom installering av kommunikationsnät.

Auktoriserad av CANT

CANT är antenn- och kabel-TV-branschens branschförening. Medlemmarna är företag som är auktoriserade installatörer på den svenska marknaden.
Läs mer på cant.se

KONTAKT

Har du frågor eller vill anlita oss?

Kontaktperson Gävleborg

Erik Sandin

073-809 17 63
erik.sandin@tstgruppen.se

Skicka meddelande

Kontaktperson Dalarna

Håkan Monfors

073-320 11 02
hakan.monfors@tstgruppen.se

Skicka meddelande